Turku nga Vlora; Ja djali tjetër pretendent për të hyrë në “Për’Puthen” – Përputhen, 17 Shtator 2021
17/09/2021 19:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Brenda javës dy vajza të ndryshme, Bledi & Mikela takimi me nota erotike…- Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:31
E prekur… Bjerini Mikelës se mban… Çfarë ndodhi me të – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Erioni mes nervash të forta: Çfarë është kjo sjellje – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Efi kunja Mikelës… Nëse provokimi do kishte emër do e kishte Mikela – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Ritvana i kërkon llogari Mikelës: Ndaj gjërat me djemtë – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Përse Mikela nuk donte të transmetohej takimi, ja arsyeja – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Vera i bien në kokë Mikelës dhe tërbon Bledin në takim – Përputhen 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Erioni acaron Ritvanën… Avokat mbrojtës i Mikelës je – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Bledi dhe Mikela bëjnë gjithë studion kundra tyre – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Mikela hakmerret me Ritvanën?! – Përputhen 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Erioni acarohet keq me afrimin fizik mes Mikelës dhe Bledit në takim – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Bledi e ngre hopa dhe e vendos mbi piano Mikelën, kjo acaron keq Erionin – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Vajzat në kor i kërkojnë llogari Bledit , ai në pozitë të vështirë… – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
U zu keq me Brunon, ja kë zgjodhi Mikela në takim – Përputhen, 2 Dhjetor 2021
02/12 19:30
Bashkim ti e bëre veten viktimë, vijojnë provokimet – Përputhen PRAPASKENA
02/12 11:00
Sa lekë kanë me vete? – Përputhen PRAPASKENA
02/12 11:00
Imagjinatë për djemtë lakuriq. Çfarë thonë Efi dhe Mikela? – Përputhen PRAPASKENA
02/12 11:00
Tensione të forta Mikela-Ritvana, fytyrë më fytyrë vajzat përplasen serish-Përputhen, 1 Dhjetor 2021
01/12 19:31
Erion po më gënjen: Ato sy që po më hanin mua, po hanin edhe Ritvanën – Përputhen, 1 Dhjetor 2021
01/12 19:30
Ritvana nuk përmbahet: Mos më sulmoni duke u bërë bashkë – Përputhen, 1 Dhjetor 2021
01/12 19:30