Tregtia Shqipëri-Kosovë
22/07/2011 21:30

Kosova dhe Shqipëria nënshkruan një marrëveshje për transportin rrugor. Për Kosovën, marrëveshja u nënshkrua nga ministri i Infrastrukturës Fehmi Mujota, ndërsa për Shqipërinë nga ministri i Transportit, Sokol Olldashi.