Top News – Robër lufte të Putinit / Dy britanikë përballen me dënimin me vdekje
28/05/2022 16:38

Dy britanikëve që janë kapur rob në Ukrainë u është thënë se ata përballen me dënimin me vdekje në duart e separatistëve pro putinit. Shaun Pinner, 48 vjec dhe Andreë Hill, 35 vjec, përballen tani me një gjyq pasi akuzohen se kanë kryer operacione luftarake në republikën e vetëshpallur të Donetskut. Nëse ata shpallen fajtorë, dënimi maksimal është pushkatim.