Top News/ Përurohet libri i Fatmir Sejdiut/ Angjeli-Vepër që ka vlerë për të shkuarën dhe të ardhmen
02/03/2024 13:32

Në një ceremoni të vecantë të organizuar nga universiteti Mesdhetar i Shqipërisë, Ish- presidenti i Kosovës Fatmir Sjediu ka përurua librin e tij “ORA E KOSOVËS, Pavarësia dhe shtetndërtimi”. Presidenti i universitetit Mesdhetar Anastas Angjeli e cilësojë librin, një vepër të madhe, e cila ka vlerë jo vetëm për te shkuarën por edhe të ardhmen.