19:30 | 17/4/2024

Top News/ Lirohen një pjesë e kosovarëve. Kurti: Hakmarrje ndaj civilëve. Justifikohet Serbia

Pas më shumë se 13 orësh autoritetet serbe nisën të lirojnë kalimin për qytetarët Kosovarë të bllokuar në kufirin me Koracinë. Disa prej autobusëve të bllokuar kaluan pikën doganore, raporton Kosova Press që I referohet dëshmisë së dhënë nga na e njërit prej shoferëve të kompanive të transportit. Vendimmarrjen e autoriteteve serbe për të bllokuar qytetarët kosovarë që do të kalonin transit përmes Serbisë nga kujtë e kroacisë dhe hungarisë, kryeministri Albin Kurti e konsideroi një hakmarrje ndaj civilëve dhe shkelje të të drejtave të njeriut.

Më shumë ↓

Video të tjera