Top Channel/ Shpërthen dhuna në Belgjikë. Protestuesit refuzojnë vaksinat me detyrim në restorante
21/11/2021 23:21

Dhuna shpërtheu në një protestë kundër masave anti-covid në Bruksel, ku policia u shpreh se dhjetëra mijëra njerëz po merrnin pjesë. Marshimi filloi në mënyrë paqësore, por policia më vonë hodhi topa uji dhe gaz lotsjellës në përgjigje të një grupi pjesëmarrësish që hodhën predha. Disa nga demonstruesit e kapur në përleshje mbanin kapuç dhe mbanin flamuj nacionalistë flamandë.

Episodi i plotë: Portokalli – Episodi 9, Sezoni 36, 28 Nëntor 2021
29/11 00:01
Episodi i plotë: Portokalli – Episodi 9, Sezoni 36, 28 Nëntor 2021
28/11 23:59
Portokalli, 28 Nëntor 2021– Perthithen ( Video intriguese )
28/11 23:45
Portokalli, 28 Nëntor 2021– Kori i Portokallisë ( Dera që s’na mbyllet kurrë )
28/11 23:45
Portokalli, 28 Nëntor 2021– Familja Astari ( Hartim për 28 Nëntorin )
28/11 23:45
Portokalli, 28 Nëntor 2021– 2 Policat ( Makina inteligjente )
28/11 23:45
Portokalli, 28 Nëntor 2021 – Drejtori i shkollës ( Nxënësit tek Psikologu )
28/11 23:30
Portokalli, 28 Nëntor 2021 – Rama – Basha ( Takimi sekret )
28/11 23:30
Portokalli, 28 Nëntor 2021 – Resmia në Amerikë ( Festa e flamurit në Amerikë )
28/11 23:30
Portokalli, 28 Nëntor 2021 – Kapo Kapllani ( Pikturat e të dashurës së Kapos )
28/11 23:30
Portokalli, 28 Nëntor 2021 – Melamin Berati ( Rrobaqepësi )
28/11 23:30
Portokalli, 28 Nëntor 2021 – Giancarlo Jala ( Bisnes leshi )
28/11 23:30
Portokalli, 28 Nëntor 2021 – Babë e Bir ( Babai i përkryer )
28/11 22:15
Portokalli, 28 Nëntor 2021 – Editoriali ( Festat )
28/11 22:15
Portokalli, 28 Nëntor 2021 – Berisha ( Foltorja në Pishkash )
28/11 22:15
Portokalli, 28 Nëntor 2021 – FM Cocktail bar Kashari ( Ilir Meta )
28/11 22:15
Episodi i plotë: Portokalli- Episodi 8, Sezoni 36, 21 Nëntor 2021
22/11 00:01
Portokalli, 21 Nëntor 2021- Drejtori i shkollës ( Mbledhje me prindër )
21/11 23:45
Portokalli, 21 Nëntor 2021 – Luzja Producente ( Orgesa Zaimi )
21/11 23:45
Portokalli, 21 Nëntor 2021– Kori i Portokallisë ( Bini mor trima bini )
21/11 23:45