Top Channel/ Ballsh/ Protestë për rafinerinë, naftëtarët nuk duan që uzina te çmontohet për skrap
29/11/2021 16:29

Naftëtarët vijojnë rezistencën e tyre ndaj heshtjes që po tregojnë institucionet shtetërore mbi fatin e rafinerisë. Ditën e sotme kanë dalë përsëri në protestë para uzinës së Ballshit duke kundërshtuar demontimin e kësaj rafineri dhe kërkojnë transparencë nga institucionet për kërkesat e naftëtarëve.