Top Channel/ Ariu polar ndryshon dietën! Shkak ngrohja globale, në Norvegji po hanë edhe drerë
28/11/2021 22:07

Një ari polar, me siguri tejet i uritur cakton si prenë e radhës një dre. Pamjet e rralla vijnë nga Arktiku dhe janë filmuar verën e vitit të kaluar. Shkrirja e akujve ka bërë që deti të tërhiqet dhe arinjtë ta kenë të pamundur të gjuajnë për foka, ushqimin e tyre tradicional. Kafsha grabitqare ndjek në ujë drerin derisa e mbyt dhe më pas e tërheq në breg, ku mund ta konsumojë i qetë.

Armaldo Kllogjeri – Ta Dije (Official Video)
07/03 21:39
Kiara kërkon të flejë/ Luizi ulet në shtratin e saj, bezdiset moderatorja – Big Brother Vip 2
07/01 10:00
“Pas 20 viteve tani po dashuron sërish”/Loja me shishe – Big Brother Albania Vip 2
07/01 10:00
“Mos e tepro”, Olta ia kthen Luizin: Vulgar me mua mos u bëj! – Big Brother Vip 2
07/01 10:00
Promo | Nga 24 Dhjetori, në ekranin e Top Channel “Big Brother Albania Vip 2”
16/12 21:05
Post Big Brother Albania Vip, Episodi i plotë, 1 Mars 2022
01/03 23:01
“Dyshoj tek vërtetësia jote!” Arjola i drejtohet Egzonës – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Post Big Brother Albania Vip, 1 Mars 2022, Pjesa 2
01/03 23:00
“Nëse do ishte aq romantike…” Einxhel diskuton me Semin – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Si e sheh Arbri raportin mes Donaldit dhe Beatrix? – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
“Një sinjal i tillë do ndryshonte shumë gjëra”Einxhel flet për Donaldin-Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Si i komentojnë banorët sinjalet e dhënë në shtëpi? – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
“Të duket normale?” Semi i drejtohet Meridianit – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Egzona tregon çfarë raporti ka me Donaldin – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
“S’besoja në atë lidhje”Balina flet për raportin mes Donaldit e Beatrix-Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Post Big Brother Albania Vip, 1 Mars 2022, Pjesa 3
01/03 23:00
“Nuk e mban një sinjal një mardhënie” Arbri flet për Donaldin – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Post Big Brother Albania Vip, 1 Mars 2022, Pjesa 4
01/03 23:00
“Pafytyrësi!” banorët diskutojnë raportin mes Donaldit dhe Beatrix – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Një diskutim i mbetur rinis mes Balinës dhe Meridianit – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00