Top Arena – Episodi 7, 20 Qershor 2024
21/06/2024 01:50

Top Arena është një emision i dedikuar kampionateve më të rëndësishme të futbollit, Kupa e Botës dhe Kampionati europian i futbollit. Qe prej vitit 2006 Top Channel organizon në verë një emision të dedikuar këtyre eventeve të mëdha të futbollit. Edhe këtë vit gjatë muajve qershor-korrik çdo natë do jemi me TOP ARENA për të ndjekur nga afër Kampionatin Europian EURO2024 që zhvillohet në Gjermani. Këtë edicion europiani merr më shumë vlerë për pjesëmarrjen e kombëtares shqiptare.