Tola në takim me Melikun, hedh spond për Brunon – Përputhen, 13 Tetor 2021
14/10/2021 08:23

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Surpriza që më në fund bashkon Adën e Edin, Antonia shpërthen, i shkon në fytyrë Alvisës – Përputhen
16/10 09:28
Mesazhi frymëzues i historisë së Nikut, i cili jeton me një këmbë – Përputhen, 15 Tetor 2021
16/10 09:27
Big Brother Albania Vip | Permbledhja ditore | 15 Tetor 2021
16/10 09:27
E papritur; Edi përlotet në takim me Mikelën, Ada tallet me situatën – Përputhen, 14 Tetor 2021
15/10 08:29
U rikthye nga Shtëpia e Dënimit, Fifi surprizohet nga Graniti – Big Brother Albania Vip
15/10 08:28
Big Brother Albania Vip | Përmbledhja ditore | 14 Tetor 2021
15/10 08:28
Turku nga Vlora, del keq; Puthja në buzë që dështoi dhe irritoi Tolën… – Përputhen, 13 Tetor 2021
14/10 08:24
Big Brother Albania Vip | Përmbledhja ditore | 13 Tetor 2021
14/10 08:23
Tola në takim me Melikun, hedh spond për Brunon – Përputhen, 13 Tetor 2021
14/10 08:23
Ada dhe Hyseni në takim, të gjithë dyshues dhe kundra… – Përputhen, 12 Tetor 2021
13/10 08:29
Big Brother Albania Vip | Permbledhja ditore | 12 Tetor 2021
13/10 08:29
“Daja më tha sa qenke shëndoshur”, Fifi rrëfen zënkën – Big Brother Albania Vip
13/10 08:29
Situata del nga kontrolli, Ritvana lë programin, Mikela godet Jurgenin – Përputhen, 11 Tetor 2021
12/10 08:38
Big Brother Albania Vip | Permbledhja ditore | 11 Tetor 2021
12/10 08:37
Ada kapet mat me Bashkimin në një klub, ja shpjegimi i tyre – Përputhen, 11 Tetor 2021
12/10 08:37
Iliri përlotet teksa Fifi këndon këngën e saj – Big Brother Albania Vip
11/10 08:30
“E fala për 6 vite”/ Arjola rrëfen tradhëtinë nga ish-partneri – Big Brother Albania Vip
11/10 08:30
Fifi përlotet teksa këndon “Mos ma prek ti shkja Drenicën” – Big Brother Albania Vip
11/10 08:29
Donaldi dhe Graniti supozojnë çiftet që do krijohen – Big Brother Albania Vip
10/10 09:11
Banorët përgatisin listat për blerjet javore – Big Brother Albania Vip
10/10 09:10