Ti je kalama, Ritvana – Argjend debate në prapaskenë – Përputhen PRAPASKENA
23/10/2021 11:00

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

U puthën apo jo? Çfarë ndodhi në takimin e shumëpritur Alvisa-Bashkim? – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 20:30
Bashkimi i ëmbël me Alvisën, përkëdhel e kujdeset në takim – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:54
Dua t’ia bëj BAM, çudit Alvisa – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:34
Ja zgjedhjet e vajzave për javën e ardhshme – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:31
Bashkimi rrëfen vështirësitë e jetës së tij – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:31
Efi ka sot diçka për ti thënë Alvisës dhe Bashkimit – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:31
Miekla: Alvisa e tregoi që është një vlonjate e vërtetë, për çfarë e ka fjalën… – Përputhen
03/12 19:30
Alvisa ndjehem fajtore për Bashkimin… – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:30
Arjani i kërkon borës të vishet me minifund… – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:30
A e aprovojnë prindërit e Bashkimit marrëdhënien me Alvisën? – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:30
Bashkimi merr në krah Alvisën, të rehatuar në këtë takim – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:30
Pula ime, Përse i thotë kështu Bashkimi-Alvisës – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:30
Bashkimi nuk do që Alvisa të bëj buzët – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:30
Alvisa tregon skenat e xhelozisë së Bashkimit për Samiun – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:30
A ka ndodhur puthja në buzë mes Bashkimit dhe Alvisës – Përputhen, 3 Dhjetor 2021
03/12 19:30
Efit nuk i pëlqen kur Bledi flet për seksologji – Përputhen PRAPASKENA
03/12 11:34
Duke bërë photoshoting, asnjë sdo ti prishi foton “çiftit” të përputhen – Përputhen PRAPASKENA
03/12 11:34
“Unë të kam qef ti pse më bërtet?” Mikela acarohet me pyetjet që bën Endri – Përputhen PRAPASKENA
03/12 11:34
Marko tallet me Mikelen, ajo nxehet keq – Përputhen PRAPASKENA
03/12 11:33
Ritvana pajton Anën dhe Azemin – Përputhen PRAPASKENA
03/12 11:33