Promo – Të pathënat e Konakut të Princ Vidit, në Exclusive
14/10/2018 10:15

Exslusive sjell për herë të parë një përshkrim të hollësishëm të tij në të gjitha aspektet si dhe rindërton historinë deri tani të panjohur të këtij pallati buzë Adriatikut.