Takimi Melisa-Atdhe është i neveritshëm – Përputhen, 12 Janar 2021
13/01/2021 09:28

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Për herë të fundit Tea dhe Andi në Për’Puthen – Përputhen, 22 Janar 2021
23/01 09:57
E braktisi djalin 3 ditësh, e ëma e takon për herë të parë pas 10 vitesh -Shqipëria Live 22 Janar
23/01 09:56
U përdhunua nga 5 persona, nëna në lot pas takimit me djalin e braktisur-Shqipëria Live 22 Janar
23/01 09:56
Mevlani përballë 3 vajzave, ja çfarë ndodhi sot në program – Përputhen, 21 Janar 2021
22/01 09:16
Rikthehet Ledjana në program, ja vendimi i saj – Përputhen, 21 Janar 2021
22/01 09:16
Andi i parë ka diçka për ti thënë Ledjanës – Përputhen, 21 Janar 2021
22/01 09:16
Melisa-Atdhe, një takim rrëfimesh të forta personale – Përputhen, 20 Janar 2021
21/01 09:06
Emocione të forta; Atdheu përlotet në studio – Përputhen, 20 Janar 2021
21/01 09:06
Mevlani indiferent ndaj takimit të Melisës me Atdheun – Përputhen, 20 Janar 2021
21/01 09:06
Takimi Sindi – Murat, më i çiltëri që keni parë – Përputhen, 19 Janar 2021
20/01 09:26
Takimi 4 minuta mes Anës dhe Edit, djali i ri – Përputhen, 19 Janar 2021
20/01 09:25
E papritur; Sindi shkel syrin Atdheut, ai i dërgon puthje – Përputhen, 19 Janar 2021
20/01 09:25
Incidenti në studio ndërpret programin, Fationi përplaset me djalin e ri – Përputhen, 18 Janar 2021
19/01 09:12
Pezullohet nga programi Fationi dhe Eri djali i ri – Përputhen, 18 Janar 2021
19/01 09:12
Ledjana kërkon pauz nga programi– Përputhen, 18 Janar 2021
19/01 09:12
Andi rikthehet në program dhe tregon gjithçka, çfarë do ndodhi – Përputhen Prime, 17 Janar 2021
18/01 09:20
Ana e Përputhen shpërthen në Trotuar: Pse kur femra quhet k*rvë rëndohet? “E Diell”,17 Janar 2021
18/01 09:19
Sherri në prapaskenë mes Atdheut dhe Arjanit; Ja çfarë ndodhi – Përputhen Prime, 17 Janar 2021
18/01 09:17
Episodi i plotë, Shiko kush LUAN 4, 16 Janar 2021, Entertainment Show
17/01 09:07
Kur Gjini u “bë” GREK… Dropulli, grek apo shqiptar? E vërteta – Gjurmë Shqiptare
17/01 09:07