Stuhi ne SHBA
07/03/2013 00:00

Edhe pse stuhia e vonshme dimërore nuk shkaktoi aq pështjellim sa c`ishte paralajmëruar, zyrtarët në Washington mbyllen qeverinë federale dhe shkollat nga frika e reshjeve të mëdha të dëborës dhe rrezikshmërisë së lartë te të transportit automobilistik.