Soni Malaj, rrëfim për Tiranën, fëmijërinë dhe koncertet! – Ora e Tiranës
14/07/2021 19:00

"Ora e Tiranës", i vetmi program dedikuar kryeqytetit shqiptar, sjell për publikun tema të ndryshme sociale, ofertën kulturore, nismat më të fundit, reportazhe dhe histori personale nga jetesa e 1 milion banorëve. Çdo të hënë, të mërkurë dhe të premte, ora 17:00 në Top News dhe në 19:00, premierë në YouTube, Top Channel Albania.

Artistë të njohur, artistë të rinj me ekspozita tek GAT- Ora eTiranës / Top News
20/10 21:00
Kryeqytetit i shtohet një institucion dedikuar artit-Ora e Tiranës / Top News
20/10 21:00
Maratona, eventi më i madh sportiv në kryeqytet – Ora e Tiranës/ Top News
13/10 21:00
007 mbërrin në Tiranë – Ora e Tiranës / Top News
13/10 21:00
“Mural Fest” arti i rrugës që ka ndryshuar pamjen e qytetit – Ora e Tiranës
06/10 21:00
Më të mirat e sezonit dhe prapaskenat e xhirimeve! – Ora e Tiranës
30/07 18:33
Shqipëria, përmes syve të një misionari! – Ora e Tiranës
28/07 18:30
Izmir Smajlaj: “Do shkoj në Tokio, për të bërë krenar djalin tim!” – Ora e Tiranës
23/07 19:00
“Ishte e tmerrshme, mendova se do vdisja”, rrëfimi i tre aventurierëve të ‘humbur’ në Shqipëri! – Ora e Tiranës
21/07 19:00
Vaksinimi i hapur +18, ja ç’po ndodh në sheshin “Skënderbej”! – Ora e Tiranës
19/07 19:00
Pa test e vaksinë, Shqipëria josh të huajt! Ja ç’kërkojnë më tepër! – Ora e Tiranës
16/07 19:00
Soni Malaj, rrëfim për Tiranën, fëmijërinë dhe koncertet! – Ora e Tiranës
14/07 19:00
Kampet verore tek parku i liqenit, lojëra dhe argëtim! – Ora e Tiranës
12/07 19:00
Transformohet ish-tregu elektrik! – Ora e Tiranës
09/07 19:00
“Ferma e Kafshëve”, rikthehet teatri! – Ora e Tiranës
07/07 19:00
Mijëra të rinj nga gjithë Europa, ja çdo ndodhë në 2022-in! – Ora e Tiranës
05/07 19:00
Një vend i ri për t’u freskuar e për të bërë foto në sheshin “Skënderbej”! – Ora e Tiranës
05/07 18:34
Të vrojtosh yjet, amatorët e qiellit bëhen bashkë në një mbrëmje të veçantë! – Ora e Tiranës
02/07 19:00
Teatri për fëmijë, shfaqje në lagjet e kryeqytetit! – Ora e Tiranës
30/06 19:00
“Tirana Photo Festival”, të promovosh vendin përmes fotove!- Ora e Tiranës
28/06 19:00