Sindi akuzon Atdheun si të luhatur; Ai nuk e pret mire– Përputhen, 20 Janar 2021
20/01/2021 19:35

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Ledjana ka dy ditë që nuk flet me Mevlanin, i kërkon ndjesë – Përputhen, 4 Mars 2021
04/03 19:50
“Madam Fifi mblidh mendjen, zgjidh një djalë boll provove” ​- Përputhen, 4 Mars 202
04/03 19:43
Ja si reagon Murati ndaj puthjes që Sindi i dha Lokos ​- Përputhen, 4 Mars 202
04/03 19:38
Sara ka puthur në prapaskenë Rinianin, kjo çmend Atdheun – Përputhen, 4 Mars 2021
04/03 19:37
Atdheu kapet me Rinianin për puthjen: Të konsideroja shok – Përputhen, 4 Mars 2021
04/03 19:33
Atdheu tregon se është kërcënuar pse puthi Sarën në buzë – Përputhen, 4 Mars 2021
04/03 19:30
Murati po dridhet, deklarata e Sindit e emocionon? – Përputhen, 4 Mars 2021
04/03 19:30
Atdheu nxjerr bisedat personale me konkurrentët – Përputhen, 4 Mars 2021
04/03 19:30
Mesazhe kërcënuese, biseda personale & puthje në prapaskenë, çfarë po ndodh?- Përputhen, 4 Mars 2021
04/03 19:30
Arjani me Sindin kapen sërish: Ku ja ke idenë ti muzikës klasike – Përputhen, 4 Mars 2021
04/03 19:30
Atdheu merr një mesazh kërcënues në lidhje me Sarën – Përputhen, 4 Mars 2021
04/03 19:30
Arjani do kërkoj pagë, nuk merrem dot me këta konkurrentë – Përputhen, 4 Mars 2021
04/03 19:30
Takimi Sindi dhe Loko: Po ndërtoj një skulpturë që është Sindi – Përputhen, 4 Mars 2021
04/03 19:30
Puthja në buzë ndez debatet mes Arjanit dhe Locos sot në program – Përputhen, 4 Mars 2021
04/03 19:30
Andi shenja dhe zemra në kërcimin e Sarës – Përputhen, 3 Mars 2021
03/03 19:38
Sara në takim me një djalë, thotë se pëlqen një djalë tjetër – Përputhen, 3 Mars 2021
03/03 19:36
Erlindi i puth duart Sarës, ajo emocionohet – Përputhen, 3 Mars 2021
03/03 19:34
Veprimi i Sarës që vuri në siklet të madh Erlindin… – Përputhen, 3 Mars 2021
03/03 19:31
Sara dhe Jasmina akuza të ndërjsellta në studio – Përputhen, 3 Mars 2021
03/03 19:30
“Sara na i bërë synet djalin”, çfarë ndodhi në këtë takim – Përputhen, 3 Mars 2021
03/03 19:30