Si vihet në skenë një shfaqje në teatrin e kukullave – Ora e Tiranës | Top News
15/05/2024 21:00

"Ora e Tiranës",transmetohet çdo të mërkurë në Top News dhe do të pasqyrojë zonat më atraktive të Tiranës, historitë e suksesit, reportazhe nga e përditshmja e jetës urbane, koncerte, aktivitete dhe turizmin në kryeqytet. Emisioni moderohet nga Leda Hysa.

Me qindra fëmijë të qëndrave komunitare pjesë e kampeve verore – Ora e Tiranës | Top News
17/07 21:00
Një ditë me fëmijët e kampeve verore të Bashkisë Tiranë – Ora e Tiranës | Top News
17/07 21:00
Kampet verore, një alternativë edukative-argëtuese – Ora e Tiranës | Top News
17/07 21:00
“Turist në Tiranë” Sa shpenzojnë në akomodim edhe në transport turistët? – Ora e Tiranës | Top News
17/07 21:00
“Za Fest” një event magjik – Ora e Tiranës
10/07 21:00
Vlashent Sata, në një rrëfim profesional dhe personal – Ora e Tiranës
10/07 21:00
Sa ka ndryshuar Vlashenti pasi u bë baba? – Ora e Tiranës
10/07 21:00
“Turist në Tiranë” sa shpenzojnë turistët në kryeqytet? – Ora e Tiranës
10/07 21:00
Si mund të regjistrohen fëmijët në shkollën e bicikletave- Ora e Tiranës | Top News
03/07 21:00
Shkolla e re e biçikletave në kryeqytet për fëmijët e çdo grupmoshe – Ora e Tiranës | Top News
03/07 21:00
Fëmijët do të edukohen me rregullat bazë të sjelljes qytetare të sigurisë rrugore– Ora e Tiranës
03/07 21:00
“Turist në Tiranë” a janë tifozë janë turistët në kryeqytet? – Ora e Tiranës | Top News
03/07 21:00
Në zonën e laprakës rihapet e rikonstruktuar kinemaja “Maks Velo” – Ora e Tiranës | Top News
26/06 21:00
“Turist në Tiranë” ushqimet që preferojnë më shumë në kryeqytet – Ora e Tiranës | Top News
26/06 21:00
Kinemaja “Maks Velo” histori edhe përkushtim për kinemanë që e projektoi vetë arkitekti
26/06 21:00
Historia e punonjësit që prej viteve 70’ punon në kinemanë “Maks Velo”- Ora e Tiranës | Top News
26/06 21:00
Artistët pjesëmarrës në Tirana Music Conference – Ora e Tiranës | Top News
19/06 21:00
Për herë të parë në Tiranë një konferencë dedikuar muzikës – Ora e Tiranës | Top News
19/06 21:00
“Turist n’Tiranë” cfarë i tërhoqi më shumë vëmendje në kryeqytet – Ora e Tiranës | Top News
19/06 21:00
Brenda eventit “Tirana Music Conference” – Ora e Tiranës | Top News
19/06 21:00