Shqiptari i parë që u zgjodh në bordin e këshillit bashkiak,Waterbury në Connecticut
21/11/2020 20:00

Jetlir Kulla lindi në Elbasan dhe familja e tij ka emigruar në Amerikë në vitin 1998, kur ai ishte 11 vjec. Pasi fituan lotarinë Amerikane ato vendosë të emigronin për një jetë më të mirë dhe mundësi arsimimi për fëmijët e tyre. Si emigrantë u vendosë në qytetin e Waterbury – Connecticut.Waterbury, qyteti 5-të më i madh në Connecticut, është qendra e shqiptarëve atje ku jetojnë mbi 10.000 vetë në qytetin me popullsi 110.000 banoresh. Për Jetlir Kullën ishte një krenari e madhe të zgjidhej në këshillin bashkiak si shqiptari i parë në shtetin e Connecticut