Shqiptaret e ISIS ne Exclusive/ Harta e te ikurve drejt Sirisë e Irakut – 03 Nëntor 2019
03/11/2019 21:03

Largimet e para të shqiptarëve drejt Sirisë e Irakut u shënuan që në 2012, e me pas kulmi i tyre arriti dy vite më vonë ku u numëruan përafërsisht mbi 144 shtetas shqiptare që shkuan në Siri dhe Irak si luftetarë të huaj.