Sara i përgjigjet pyetjeve të publikut – Përputhen, 24 Shkurt 2021
25/02/2021 09:29

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

E papritur, debat I ashpër midis Anës së Përputhen dhe Andit “E Diell”, 18 Prill 2021
19/04 09:32
Debat I ashpër. Ana e Përputhen “Ja përse tradhëtojnë burrat“E Diell”, 18 Prill 2021
19/04 09:32
Lufta e tretë dhe parashikimi i zgjedhjeve… “E Diell”, 18 Prill 2021
19/04 09:32
Nauni përjashtohet nga programi! Lindita preket nuk mban lotët – Përputhen +40, 17 Prill 2021
18/04 09:20
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 17 Prill 2021
18/04 09:20
Policia mbërrin në Top Channel, çfarë po ndodh në studio? – Dua të të bëj të lumtur, 17 Prill 2021
18/04 09:19
Jasmina qan me ngashërim në studio, a ka rënë në dashuri me Andin? – Përputhen, 16 Prill 2021
17/04 09:54
Jasmina skena xhelozie për Sarën, Andit i ikën truri – Përputhen, 16 Prill 2021
17/04 09:54
Ja zgjedhjet e vajzave në takim për javën e ardhshme – Përputhen, 16 Prill 2021
17/04 09:54
E papritur, Sindi mes lotësh heq mikrofonin dhe lë programin… – Përputhen, 15 Prill 2021
16/04 09:23
Incident; Video Live në Instagram, që bëri Sindin të lërë studion – Përputhen, 15 Prill 2021
16/04 09:23
Sindi: Më falni, unë po largohem, Murati e ndjek nga pas – Përputhen, 15 Prill 2021
16/04 09:22
Antonela – Atdhe takimi i munguar, që provokon gjatë të gjithë kohës – Përputhen, 14 Prill 2021
15/04 09:17
Masazhe dhe fërkime në pjesën e tretë të takimit Antonela Atdhe – Përputhen, 14 Prill 2021
15/04 09:17
Sindi hedh kunja ndaj Atdheut dhe Antonelës – Përputhen, 14 Prill 2021
15/04 09:17
Ola dhe Jasmina tregojnë çfarë prishi miqësinë! Nga ana tjetër, Princi “gric” Jasminën ​- Përputhen
14/04 09:21
Jasmina dhe Ola përballen, çfarë kanë për të thënë ish mikeshat ​- Përputhen, 13 Prill 2021
14/04 09:20
Nuk e prisnim, surprizë në takimin e dytë të Aristela-Princ – Përputhen, 13 Prill 2021
14/04 09:20
Antonela shpërthen ndaj Sindit, çfarë e irritoi marrëdhënien e tyre kaq shumë?! – Përputhen
13/04 09:11
Hyrja e Atdheut si konkurrent, Blerimi thumbon keq – Përputhen, 12 Prill 2021
13/04 09:10