Sa pedalojnë qytetarët e Tiranës– Ora e Tiranës | Top News
22/05/2024 21:00

"Ora e Tiranës",transmetohet çdo të mërkurë në Top News dhe do të pasqyrojë zonat më atraktive të Tiranës, historitë e suksesit, reportazhe nga e përditshmja e jetës urbane, koncerte, aktivitete dhe turizmin në kryeqytet. Emisioni moderohet nga Leda Hysa.

Jeta artistike e Tiranës në 10 ditët e festivalit të resë – Ora e Tiranës | Top News
12/06 21:00
Artistët pjesëmarrës në festivalin e resë – Ora e Tiranës | Top News
12/06 21:00
Promovimi i bashkohores dhe i traditës– Ora e Tiranës | Top News
12/06 21:00
“Festivali i resë” ka lindur dhe i kushtohet artit – Ora e Tiranës | Top News
12/06 21:00
Të krijosh ide të reja në biznese që shërbejnë komunitetit – Ora e Tiranës | Top News
05/06 21:00
Idetë inovatore prezantohen në ediconin e 6 të “Startup City” – Ora e Tiranës | Top News
05/06 21:00
Dy idetë inovatore që u vlerësuan me pikët maksimale nga juria – Ora e Tiranës | Top News
05/06 21:00
Të krijosh një startup të dedikuar për shëndetin mendor – Ora e Tiranës | Top News
05/06 21:00
Turizmi një prej punëdhënësve më të mëdhenj në Tiranë – Ora e Tiranës | Top News
29/05 21:00
Turizmi një mënyrë se si funksionon ekonomia e Tiranës – Ora e Tiranë | Top News
29/05 21:00
Info – Point ofron informacione për Tiranën përmes broshurave, hartave – Ora e Tiranës |Top News
29/05 21:00
Si funksionon një info-point? – Ora e Tiranës |Top News
29/05 21:00
Pasioni për bicikletën, në një rrëfim unik – Ora e Tiranës | Top News
22/05 21:00
Kryebashkiakia e bicikletave në një rrëfim për pasionin për pedalimin – Ora e Tiranës | Top News
22/05 21:00
Sa pedalojnë qytetarët e Tiranës– Ora e Tiranës | Top News
22/05 21:00
Të sigurtë mbi dy rrotakë – Ora e Tiranës | Top News
22/05 21:00
Si vihet në skenë një shfaqje në teatrin e kukullave – Ora e Tiranës | Top News
15/05 21:00
Teatri i Kukullave në Tiranë, shfaqje shqiptare edhe të huaja çdo javë– Ora e Tiranës | Top News
15/05 21:00
Sa frekuentohet teatri i kukullave – Ora e Tiranës | Top News
15/05 21:00
Flasin fëmijët dhe prindërit pas shfaqjeve në Teatrin e Kukullave – Ora e Tiranës | Top News
15/05 21:00