Sa lekë kanë me vete? – Përputhen PRAPASKENA
02/12/2021 11:00

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Ironia e Arjanit acaron Anën, bën për të qeshur Mikelën – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:35
Mikela dhe Ana diskutime për Erionin – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:34
Ana Lleshi provokon në pjesën e tretë të takimit me Erionit – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:32
U bë kaq shumë zhurmë, Ana Lleshi rrëmben në takim Erionin – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:31
Rrushja nuk lë rast ti iki pa u përfshirë me Erionin – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:31
Erioni pas takimit me Ana Lleshin përfundoi në spital… – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:30
Zbulo arsyen përse Ana Lleshi mungoi në program – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:30
Ana Lleshi mes lotësh tregon dhimbjen e saj – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:30
Familja kritikon Erionin për sjelljen e tij me Mikelën – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:30
Ana i çohet në këmbë Rrushes, çfarë e acaroi atë – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:30
Erioni i frikësuar nga Mikela, ja çfarë bën në takim me Ana Lleshin – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:30
Ana Lleshi pranon se i ka trazuar kokën Erionit – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:30
Një dhuratë e çmuar për Ana Lleshin – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:30
Ana Lleshi ju kërkon djemve të bëj një bebe, kush doli vullnetar? – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:30
Ndihem keq për çfarë i bëra Mikelës, Erioni na lë pa fjalë – Përputhen, 20 Janar 2022
20/01 19:29
Albi-Alesja; biseda romantike në prapaskenë – Përputhen PRAPASKENA
20/01 11:13
Rrushja qetëson Erionin pas sherrit me Efin – Përputhen PRAPASKENA
20/01 11:12
Erioni dhe Efi sërisht përplasen në prapaskenë – Përputhen PRAPASKENA
20/01 11:12
Rrushja krahë më krahë me Mevlanin – Përputhen PRAPASKENA
20/01 11:11
Samiu i shkon nga mbrapa Efit, çdo mënyrë për ti rënë në sy – Përputhen PRAPASKENA
20/01 11:11