Rrëfimi i kunatit të Zhaneta Josifit
05/07/2020 10:11

Sotir Kristollari, kunati i Zhaneta Josfifit, gruas që u vetëflijua bashkë me vajzën në banesë, rrëfen në një intervistë ekskluzive për gazetaren Anila Hoxha se një sekt fetar i rekrutoi që kur ato jetonin në Përmet. Ai tregon përpjekjet që familjarët bënë për ti nxjerrë nga shtëpia nënën dhe dy vajzat, të cilat ishin mbyllur prej muajsh. Sotir Kristollari, kunat i Zhaneta Josifit dhe i afërm i Anisës dhe Blerta Josifit, kjo e fundit e vetmja e mbijetuar e familjes Josifi. Kristollari së bashku me bashkëshorten, për një kohë të gjatë kanë tentuar ti nxjerrin nga vendi ku ishin izoluar, pa ditur se njëra prej tyre, Anisa, nuk jetonte më.