Roelën e zhgarravit në fytyrë Murati – Ep. 171 Përputhen 21/05/2024
21/05/2024 20:05

Murati zhgarravit Roelën në fytyrë, reagimi i saj të mos u humbur.

Orjani çohet të godasë Ronaldo Sharkën, pas ironisë që i bëri – Ep. 191 Përputhen 18/06/2024
18/06 19:31
Orjani kërcim sensual Erikës, Buçi çmendet – Ep. 191 Përputhen 18/06/2024
18/06 19:30
Aureli lë studion, se Gabriela ka kërkuar të mos jenë në një studio – Ep. 191 Përputhen 18/06/2024
18/06 19:30
Ja si reagoi Ronaldo sharka ndaj ofensivës së Orjanit – Ep. 191 Përputhen 18/06/2024
18/06 19:30
Roela rrëfeu se ka bërë s*ks me Vedatin, Murati reagon ashpër – Ep. 190 Përputhen 17/06/2024
17/06 19:31
‘Vedati adoleshent i vonuar’, Orjani ka një koment – Ep. 190 Përputhen 17/06/2024
17/06 19:30
3 milion shikime puthja e Vedatit me Roelën – Ep. 190 Përputhen 17/06/2024
17/06 19:30
Vedati shpërthen në britma, çfarë shkaktoi kaq tension – Ep. 190 Përputhen 17/06/2024
17/06 19:30
Buçi përballet ashpër me Aurelin dhe Albinën – Ep. 189 Përputhen 14/06/2024
14/06 19:31
Buçi: Kam shtëpinë 1.2 milion dollar – Ep. 189 Përputhen 14/06/2024
14/06 19:30
Pas telefonatës kërcënuese, Aureli përballet me Arbrin – Ep. 189 Përputhen 14/06/2024
14/06 19:30
Aureli Buçit: Ti je fansi im…! – Ep. 189 Përputhen 14/06/2024
14/06 19:30
Oopsss!/ Roela rrëfen se ka bërë s*ks me Vedatin – Ep. 188 Përputhen 13/06/2024
13/06 19:31
Aureli reagon ashpër ndaj deklaratës së Roelës – Ep. 188 Përputhen 13/06/2024
13/06 19:30
Orjani ritkhehet me një super perfomancë – Ep. 188 Përputhen 13/06/2024
13/06 19:30
Po Vedati çfarë ka për të thënë? – Ep. 188 Përputhen 13/06/2024
13/06 19:30
Vedati dhe Alba në takim pas kaq shumë muajve – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:31
Roela shkakton trazira, kundrejt Albës – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:30
Vedati puth studion e Përputhen – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:30
Albina ka bërë gjoksin dhe e tregon sot … – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
12/06 19:30