Roela dhe Alba përballen në studio – Ep. 192 Përputhen 19/06/2024
20/06/2024 09:25

Konkurentët rikthehen në skenën e Përputhen dhe analizojnë rrugëtimin e tyre dhe si ka ndikuar në jetën e tyre eksperienca në program