Ritvana je e kamufluar dhe e fshehtë – Përputhen, 22 Shtator 2021
22/09/2021 19:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

“Ti je e imja”, djali i ri direkt në gjueti! – Përputhen PRAPASKENA
28/10 11:08
“Vajzat do kenë ndjenja që si kanë patur më parë”,deklarata e djemve të rinj – Përputhen PRAPASKENA
28/10 11:08
Zbuloni mblesërinë e radhës në Përputhen – Përputhen PRAPASKENA
28/10 11:07
Tola vazhdon e acaruar me Albin, çfarë ka bërë ai kësaj here? – Përputhen PRAPASKENA
28/10 11:06
Ada dhe Edi përjashtohen, thyejnë rregulloren e programit – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10 19:31
Djem të rinj, hynë në program – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10 19:30
Çudit djali i ri: Jam më i bukuri këtu, nuk shoh konkurrencë – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10 19:30
Argjendi dhe Ritvana në një kërcim “sqarues” – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10 19:30
Mos i humbisni reagimet e Ritvanës e Argjendit kur përmendet seksi – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10 19:30
Mikela pusho kur del takimi im, s’dua të të dëgjoj – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10 19:30
Njihuni me biznesmenin, që la pa fjalë Antonian – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10 19:30
Ritvana – Argjend, ja takimi i shumë përfolur sqarues – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10 19:30
Argjendi provokon Ritvanën: Dua të të prek zemrën … – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10 19:30
Ja foto e Adës & Edit, që takohen jashtë programit, thyejnë për të dytën herë rregulloren- Përputhen
27/10 19:30
Samiu,25 vjeçari shkrihet pas Alvisës – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10 19:30
Ritvana uli turijntë dhe më prano më shumë, Argjendi i vendosur – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10 19:30
Argjendi guxon me duart në kërcimin me Ritvanën – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10 19:30
Argjendi i thotë i pafytyrë Bashkimit, Alvisa i del në mbrojtje – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10 19:30
Alvisa ka diçka për të thënë për takimin Argjend – Ritvana – Përputhen, 27 Tetor 2021
27/10 19:30
Kunja midis djemve, për çfarë e kane fjalën – Përputhen PRAPASKENA
27/10 11:02