Rikthehet “100 milionë”, nga sot pasdite në ekranin e Top Channel
29/10/2017 22:53

A jeni të aftë të menaxhoni emocionet tuaja dhe të fitoni 100 milionë? Shfaqja e jashtëzakonshme vjen drejtpërdrejt në ekranin e Top Channel prej kësaj të diele, në orën 17:40.