Pushime on Top/ Çfarë mbajnë pushuesit në çantën e plazhit?!
17/07/2019 20:34

Kur nisesh për udhëtim, e veçanërisht për në plazh të nevojitet që gjithnjë të kesh një çantë me disa sende me vete.

Prapaskenat e gjithë sezonit 3 – Destinacionet me 4 & 5 yje gjatë sezonit të tretë- Pushime On Top 3
22/08 20:31
Destinacionet me 5 yje gjatë sezonit të tretë – Pushime On Top 3
22/08 20:30
Prapaskenat më gazmore të sezonit të tretë/ Adriatik Hotel, Durrës – Pushime On Top 3
22/08 20:30
Destinacionet me 4 yje gjatë sezonit të tretë – Pushime On Top 3
22/08 20:30
Arlinda Dudaj – Turi i mandarinave – Motorat ATV në Pyllin e Sodës – Pushime On Top 3
21/08 19:45
Sfida e Orit dhe Florit, kush ka memorien më të mirë? – Pushime On Top 3
21/08 19:37
Ori dhe Flori vizitojnë dyqanin e Cohl’s- Pushime On Top 3
21/08 19:37
Visjan Ukcenaj në pushime me familjen e tij – Pushime On Top 3
21/08 19:31
Adrenalinë & shpejtësi, motorat ATV në Pyllin e Sodës/ Zgjidhni veshjet në Cohl’s – Pushime On Top 3
21/08 19:30
Një ekskursion në tokën e agrumeve, Turi i Mandarinave/ Hotel dy Kitarrat, Durrës – Pushime On Top 3
21/08 19:30
Arlinda Dudaj sjell fragmente & kujtime nga librat e Ornela Vorpsit/ Dajti Ekspres – Pushime On Top 3
21/08 19:30
Arlinda Dudaj na prezanton Gjirin e Ku*** – Pushime On Top 3
21/08 19:29
Rana e Hedhun – Kamping në Jalë – Një aventurë me makinat më të fundit – Pushime On Top 3
20/08 20:01
Ori dhe Flori argëtohen tek Rana e Hedhun / Rafaelo Resort, Shëngjin – Pushime On Top 3
20/08 20:01
Një xhiro me super makinat e Oal Auto dhe Top Seven Agency – Pushime On Top 3
20/08 20:01
Disa ditë pushimi ndryshe në kampingun e Jalës / Sueno, Rana e Hedhun – Pushime On Top 3
20/08 20:01
Motorat me katër rrota/ Manastiri i Shën Mërisë në Kostar – Lojrat e detit – Pushime On Top 3
19/08 19:31
Pushimet në Tropikal Resort në Durrës – Pushime On Top 3
19/08 19:30
Një udhëtim me motora me katër rrota drejt Manastirit të Shën Mërisë në Kostar – Pushime On top 3
19/08 19:30
Ori dhe Flori kalojnë disa momente fantastike me lojrat e detit – Pushime On Top 3
19/08 19:30