Pse çfarë jam unë grabitqarja që ha Muratin? – Përputhen, 8 Prill 2021
08/04/2021 19:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Klajdi dhe Bruno “ndezin” dasmën – Dua të të bëj të lumtur, 10 Prill 2021
11/04 00:00
Ofendime të rënda, pse shkoi kaq keq takimi Lindita-Naum?! – Përputhen +40, 10 Prill 2021
10/04 19:31
Çudit Naumi: Nuk jam penduar që u solla ashtu me Linditën – Përputhen, 10 Prill 2021
10/04 19:30
Ofendime të rënda, mbyllin takimin – Përputhen +40, 10 Prill 2021
10/04 19:30
Naumi tregon se Lindita dhe Ndriçimi po bëjnë strategji – Përputhen +40, 10 Prill 2021
10/04 19:30
Njihuni me 40 vjeçarin beqar, që hyn sot në program – Përputhen +40, 10 Prill 2021
10/04 19:30
Takimi 4 minuta mes Stelës dhe Samiut, mbresëlënës – Përputhen +40, 10 Prill 2021
10/04 19:30
Çfarë po ndodh me Naumin, ai shpërthen kundër zonjave – Përputhen +40, 10 Prill 2021
10/04 19:30
E rëndë; Degradon me fjalë fyese takimi mes Linditës dhe Naumit ​- Përputhen +40, 10 Prill 202
10/04 19:30
Ja justifikimi i Naumit për sjelljen e tij në takim – Përputhen +40, 10 Prill 2021
10/04 19:30
Iliri ndryshon kurs, lë pak keq Gilbertën – Përputhen +40, 10 Prill 2021
10/04 19:30
Surrati i kësaj më tha mua Lo*e në takim, nuk durova ​- Përputhen +40, 10 Prill 202
10/04 19:30
Dhurata e veçantë e Gilbertës për Ilirin – Përputhen +40, 10 Prill 2021
10/04 19:30
Gilberta surprizohet në Lushnjë nga Iliri – Përputhen +40, 10 Prill 2021
10/04 19:30
Xhelozia Jasminës , Andi reagon: Je posesive ​- Përputhen, 9 Prill 2021
09/04 19:56
Jasmina i bën block Andit 7 herë në instagram – Përputhen, 9 Prill 2021
09/04 19:46
Kë zgjodhën vajzat në takim për javën që vjen – Përputhen, 9 Prill 2021
09/04 19:38
Princi një zarf për Aristelën, çfarë ka aty? – Përputhen, 9 Prill 2021
09/04 19:38
Çfarë e shtyu Andin të tërheqë deklaratën për Jasminën – Përputhen, 9 Prill 2021
09/04 19:35
Emocionuese; Ja momenti i deklaratës së Jasminës – Përputhen, 9 Prill 2021
09/04 19:35