Pse çfarë jam unë dele të më trajtosh kështu – Përputhen 11 Nëntor 2020
11/11/2020 19:30

Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Prurjet e reja trazojnë Për’puthen – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01 19:31
“Ti Mevlan do dy mundësi që mos ngelesh bosh” – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01 19:30
“Sindi po eksperimenton me djemtë dhe kjo nuk më pëlqen – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01 19:30
“Sindi ju shkon nga mbrapa djemve, mua nuk me pëlqen”– Përputhen, 25 Janar 2021
25/01 19:30
“Jam dominant në shtrat”, shprehja që ndezi debate – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01 19:30
E papritur; Elvisi fton në kërcim Sindin dhe ajo e pranon – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01 19:30
“Ik moj ti je fallco”, Mevlani nuk përmbahet – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01 19:30
Sindi: Nuk me bëjnë përshtypje bisedat mbi seksin – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01 19:30
Prapaskenat pas Prime mes Ledjanës dhe Mevlanit – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01 19:30
Ndërkohë që flet për seksin Erlindi skuqet – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01 19:30
Antonela po minon vajzat në program? – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01 19:30
Melisa përsëri diskutime të forta me Mevlanin – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01 19:30
Babai Sindit nuk e pëlqen Erlindin, ja çfarë thotë – Përputhen, 25 Janar 2021
25/01 19:30
Ledjana avokate e Mevlanit, e mbron sa herë flet– Përputhen, 25 Janar 2021
25/01 19:30
Tea dhe Andi ndajnë llokumet në studio– Përputhen Prime, 24 Janar 2021
24/01 23:00
Eleminime të tjera në Për’Puthen – Përputhen, 22 Janar 2021
22/01 19:30
Tea tregon kur i bërtiti Andit dhe pse – Përputhen, 22 Janar 2021
22/01 19:30
Për herë të fundit Tea dhe Andi në Për’Puthen – Përputhen, 22 Janar 2021
22/01 19:30
Andi nervozohet: Tean e kam në zemër si mund ta ngacmosh ti – Përputhen, 22 Janar 2021
22/01 19:30
Ledjana nuk beson në lidhjen Tea-Andi – Përputhen, 22 Janar 2021
22/01 19:30