Promo – Top Bloggers! Çdo të mërkurë në Top Channel
14/06/2018 18:07

Njerëz të mrekullueshëm, peizazhe të paharrueshme, bashkë në të njëjtin vend, në të njëjtin çast. Tre bloggere të modës në destinacionet më të bukura shqiptare me një ndërthurje si asnjëherë më parë. Udhëtim, modë, shije dhe traditë. Një rrugëtim ndryshe i tre bloggereve. “Top Bloggers”, programi më i ri në Top Channel çdo të mërkurë, ora 21:00.