Post Big Brother Albania Vip, 1 Mars 2022, Pjesa 1
01/03/2022 23:00

Big Brother Albania Vip, reality show më i suksesshëm rikthehet këtë sezon televiziv në ekranin e Top Channel, në një version krejtësisht të ri. Big Brother Vip do të jetë formati argëtues më interaktiv i ekranit. Aty ku publiku do ketë mundësi të njohë personazhe të famshëm në çdo dimension të tyre. Përgjatë 100 ditëve të izolimit, personazhe publike nga fusha të ndryshme do të bashkëjetojnë në shtëpinë më të përgjuar të botës, ku do t’u duhet të përballen me sfida aspak të lehta diktuar nga “vëllai i madh”. Të gjithë në garë për të rezistuar deri në fund dhe për të fituar Çmimin e Madh 100,000 Euro

Post Big Brother Albania Vip, Episodi i plotë, 1 Mars 2022
01/03 23:01
“Dyshoj tek vërtetësia jote!” Arjola i drejtohet Egzonës – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Post Big Brother Albania Vip, 1 Mars 2022, Pjesa 2
01/03 23:00
“Nëse do ishte aq romantike…” Einxhel diskuton me Semin – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Si e sheh Arbri raportin mes Donaldit dhe Beatrix? – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
“Një sinjal i tillë do ndryshonte shumë gjëra”Einxhel flet për Donaldin-Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Si i komentojnë banorët sinjalet e dhënë në shtëpi? – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
“Të duket normale?” Semi i drejtohet Meridianit – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Egzona tregon çfarë raporti ka me Donaldin – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
“S’besoja në atë lidhje”Balina flet për raportin mes Donaldit e Beatrix-Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Post Big Brother Albania Vip, 1 Mars 2022, Pjesa 3
01/03 23:00
“Nuk e mban një sinjal një mardhënie” Arbri flet për Donaldin – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Post Big Brother Albania Vip, 1 Mars 2022, Pjesa 4
01/03 23:00
“Pafytyrësi!” banorët diskutojnë raportin mes Donaldit dhe Beatrix – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Një diskutim i mbetur rinis mes Balinës dhe Meridianit – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
“Kanë qenë mesazhe” Arbri i drejtohet Egzonës – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Post Big Brother Albania Vip, 1 Mars 2022, Pjesa 1
01/03 23:00
Semi flet për raportin e saj me Donaldin brenda shtëpisë – Post Big Brother Albania Vip
01/03 23:00
Post Big Brother Albania Vip, Episodi i plotë, 25 Shkurt 2022
25/02 23:01
“Të kuptojmë ndjeshmërinë”, Balina komenton ikjen e Fifit nga studio – Post Big Brother Albania Vip
25/02 23:00