Portokalli, 23 Maj 2021 – 4 Pleqtë ( Domenika bën shopping )
23/05/2021 23:45

Cabaret Show "Portokalli"- Sezoni 35 Programi "Portokalli" është spektakli më i madh i humorit në Shqipëri. "Portokalli" nuk ka të bëjë aspak me agrumin e njohur "portokalli", por me ngjyrën portokalli të semaforëve të rrugës. Kjo lidhet me realitetin shqiptar i cili shpesh duket si një makinë e ndaluar në një semafor të mbetur me ngjyrën portokalli, gjë që nuk e lejon as të shkojë përpara e as të kthehet mbrapa. Personazhet e Portokalli janë njerëz të mbetur pikërisht këtu, në këtë pikë kritike, me hallet e tyre të përditshme, të cilët, sic ndodh në një kryqëzim rruge, përballen me fatet e njëri-tjetrit. Çdo të diel, Ora 21:00 në Top Channel.Prezantuar nga Salsano Rrapi, Fjoralba Ponari..

Portokalli, 24 Tetor 2021– Tushe dhe Agushi ( Workshopi )
24/10 23:30
Episodi i plotë: Portokalli- Episodi 4, Sezoni 36, 24 Tetor 2021
24/10 23:30
Portokalli, 24 Tetor 2021– I miri I keqi dhe Shqiptari ( Prindërimi )
24/10 23:30
Portokalli, 24 Tetor 2021– Ramadani ( Ramadanin e ngacmon një vajzë e re )
24/10 23:20
Portokalli, 24 Tetor 2021– 4 Lebërit ( Dosjet )
24/10 23:00
Portokalli, 24 Tetor 2021– Kori i Portokallisë ( Ikja e trurit )
24/10 23:00
Portokalli, 24 Tetor 2021– FM Cocktail bar Kashari ( Nasi, Dhimo & Psikologu )
24/10 23:00
Portokalli, 24 Tetor 2021 – 2 Policat ( Tenderi i uniformave të policise )
24/10 23:00
Portokalli, 24 Tetor 2021– Resmia në Amerikë ( Shtesa pa leje )
24/10 23:00
Portokalli, 24 Tetor 2021– Drejtori i shkollës ( Mësimi në lokal)
24/10 22:30
Portokalli, 24 Tetor 2021– Përthithen ( Muli përgatit shfaqjen )
24/10 22:30
Portokalli, 24 Tetor 2021 – Lili & Kuki ( Takimi me kandidatin )
24/10 22:30
Portokalli, 24 Tetor 2021 – Luzja ( Menaxhere artistësh )
24/10 22:30
Portokalli, 24 Tetor 2021– Gerhard Deci ( Po na përgjojnë )
24/10 22:30
Portokalli, 24 Tetor 2021 – Monda & Genci ( Vipat e Big Brother )
24/10 22:30
Portokalli, 24 Tetor 2021 – Babë e Bir ( Kontrollori i AKU )
24/10 22:30
Portokalli, 24 Tetor 2021 – S.Show ( Basha – Berisha )
24/10 22:00
Portokalli, 24 Tetor 2021 – Kapo Kapllani ( Trajneri personal dhe Kapo)
24/10 22:00
Portokalli, 24 Tetor 2021 – Familja Astari ( Llana kërkon divorcin )
24/10 22:00
Portokalli, 24 Tetor 2021 – Melamin Berati ( Melamini pret të dashurën )
24/10 22:00