Portokalli, 06/03/2016 – Drejtoresha tatimeve dhe vajza e vogel (Realizimi buxhetor)
10/03/2016 00:00
Episodi i plotë: Portokalli- Episodi 12, Sezoni 35, 6 Qershor 2021
07/06 00:02
Portokalli, 6 Qershor 2021 – 2 Vajzat ( Ku do perfundojmë këtë behar )
07/06 00:00
Portokalli, 6 Qershor 2021– Lajmet
07/06 00:00
Portokalli, 6 Qershor 2021 – Muzikal ( Mbreti Luan )
07/06 00:00
Portokalli, 6 Qershor 2021 – Meta ( Konferenca e jashtëzakonshme e Metës )
07/06 00:00
Portokalli, 6 Qershor 2021 – Epigramat e javës
07/06 00:00
Portokalli, 6 Qershor 2021– S.Show – Pleqtë ( Si ja dilni
06/06 23:30
Portokalli, 6 Qershor 2021 – Bukra – Pablo ( Pablo ka renë në dashuri )
06/06 23:30
Portokalli, 6 Qershor 2021– Kopshti Klysht e Dragoit ( Mbyllja e kopshtit )
06/06 23:30
Portokalli, 6 Qershor 2021– Giancarlo Jala ( Me fat lind po ç’bëhesh )
06/06 23:30
Portokalli, 6 Qershor 2021– Kapo – Hekri – Melamini ( Surpriza e Hekuranit )
06/06 23:00
Portokalli, 6 Qershor 2021– Babë e bir (Luajnë muzik në lokal )
06/06 23:00
Portokalli, 6 Qershor 2021 – Sharësi ( Ca borxhi ju kam )
06/06 23:00
Portokalli, 6 Qershor 2021– Familja Astari ( Vëllai i babit )
06/06 23:00
Portokalli, 6 Qershor 2021– Në një botë paralele ( Fjori bën sherr në club )
06/06 23:00
Portokalli, 6 Qershor 2021 – Çifti I lumtur ( Aksidenti në makinë )
06/06 22:15
Portokalli, 6 Qershor 2021– Kripë deti ( Sipërmarrësi i çuditshëm )
06/06 22:15
Portokalli, 6 Qershor 2021– Gjyshja në Amerikë ( Resmia fiton biletën gervishtëse )
06/06 22:15
Portokalli, 6 Qershor 2021 – 4 Lebërit ( Kina )
06/06 22:15
Portokalli, 6 Qershor 2021 – Konferencierja – Tari
06/06 22:15