Politikan N’Tigan/ Pranvera Resulaj: Ja pika ime e fortë dhe e dobët në kuzhinë | Top News
25/03/2023 21:00

A mendoni se i kishit parë të gjitha dimensionet e një politikani? Unë them jo! Harrojeni formalitetin dhe imazhin që ata kanë. Kam një tjetër propozim për ju. Këtë herë edhe më shijshëm. Përplasjet e vërteta tani s’bëhen më në Parlament, por mbi tigan. Jemi bashkë për të zbuluar pasione të fshehta, detajet e munguara prej tyre dhe histori që jam e sigurt nuk i keni dëgjuar më parë.

Politikan N’Tigan/Mes politikës dhe familjes, rrëfimi i deputetëve si nuk i kemi parë kurrë |TopNews
27/05 21:00
Politikan N’Tigan/ Pjatat moderne mes dy elbasallinjve dhe një pjatë për Ramën, Berishën e Metën
27/05 21:00
Politikan N’tigan/ Florenc Spaho: Bëj pjesë te njerëzit e thjeshtë, bëj pazar e palestër… |TopNews
27/05 21:00
Politikan N’tigan/ Hasalla mund Spahon në kuzhinë: Shpresoj të na gatuaj edhe në… | TopNews
27/05 21:00
Politikan N’tigan/ Hasalla:Do gatuaja përshesh me gjel për Ramën, imambajalldi për Berishën |TopNews
27/05 21:00
Politikan N’tigan/ Spaho:Do gatuaja tavë elbasani për Ramën, për Berishën e Metën tru viçi | TopNews
27/05 21:00
Politikan N’tigan/ Saimir Hasalla: Batuta me kamarierin, më pyeti ‘edhe t’i këtë punë bën’ | TopNews
27/05 21:00
Politikan N’tigan/ Forenc Spaho: Një qime në pjatë, ja reagimi im | Top News
27/05 21:00
Politikan N’tigan/ Tre elbasanllinj që njohin dialektin, batuta që shaktoi të qeshura | Top News
27/05 21:00
Politikan N’tigan/ Saimir Hasalla: Justifikimet e mia kur nuk dua të gatuaj | Top News
27/05 21:00
Politikan N’tigan/ Forenc Spaho: Pjata ime e parë, oriz me sheqer | Top News
27/05 21:00
Politikan N’Tigan/ Dy deputetët lënë pas traditën, sekretet e tyre në politikë | Top News
27/05 21:00
Politikan N’tigan/ ‘Çorba’ më me shije në politikë apo në kuzhinë? | Top News
27/05 21:00
Politikan N’Tigan/ Në kërkim të së ardhmes dhe leadershipit, dy emrat e politikës zbulojnë synimet
20/05 21:00
Politikan N’tigan/ Maura Linadi: Kostot që më kanë kushtuar për të qenë në politikë | Top News
20/05 21:00
Politikan N’Tigan/ Kush janë dy politikanët e rinj që kanë përvesh mëngët në kuzhinë | Top News
20/05 21:00
Politikan N’tigan/ Maura Linadi: Incidentet që më kanë ndodhur në kuzhinë | Top News
20/05 21:00
Politikan N’tigan/ Maura Linadi: Politika fushë e egër për femrat | Top News
20/05 21:00
Politikan N’tigan/ Faik Basha: Kujtimi i fëmijërisë, fasulet | Top News
20/05 21:00
Politikan N’tigan/ Faik Basha: Mësova të gatuaj kur mbeta vetëm | Top News
20/05 21:00