Politikan N’tigan/ Konomi: Parlamenti, jo eksperienca ime më interesante, ja pse… | Top News
28/01/2023 21:00

A mendoni se i kishit parë të gjitha dimensionet e një politikani? Unë them jo! Harrojeni formalitetin dhe imazhin që ata kanë. Kam një tjetër propozim për ju. Këtë herë edhe më shijshëm. Përplasjet e vërteta tani s’bëhen më në Parlament, por mbi tigan. Jemi bashkë për të zbuluar pasione të fshehta, detajet e munguara prej tyre dhe histori që jam e sigurt nuk i keni dëgjuar më parë.

Politikan N’Tigan/ Elezi: Nëse PD do ishte një pjatë….gjellë miks | Top News
18/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Pano Soko: Politika, si takimi me një vajzë derisa mendon të martohesh |Top News
18/03 21:00
Politikan N’tigan/ Pano Soko dhe Ibsen Elezi zbulojnë sfidat e tyre përtej politikës | TopNews
18/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Pano Soko: Mami gatuan shumë mirë, por…rrallë | Top News
18/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Ibsen Elezi: Dukshëm shihet kush përfiton nga politika | Top News
18/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Elezi: Jam konservator, ja pse duhet të gatuajë gruaja… | Top News
18/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Ibsen Elezi: Si në kuzhinë, politika ka nevojë për dorë femre | Top News
18/03 21:00
Politikan N’tigan/ Ngjyra, shije dhe disa ngatërresa të vogla në kuzhinë | TopNews
18/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Pano Soko: Nuk përdor sheqer, ndjek regjim ushqimor strikt | Top News
18/03 21:00
Politikan N’tigan/ Përballje mes liberalëve dhe konservatorëve, por këtë herë në kuzhinë | TopNews
18/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Politikani mbron pjatën por moderatorja i kujton ingridientin që… | Top News
18/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Pano Soko: Nëse do isha një pjatë jam Fiorentina bruto pa… | Top News
18/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Shefi jep verdiktin: Ibsen Elezi fiton sfidën, Më keni bërë nder të madh |TopNews
18/03 21:00
Politikan N’tigan/ Pjata ideale për Besart Xhaferrin: Linguini me Xhinxher… | TopNews
11/03 21:00
Politikan N’tigan/ A janë politikanët arrogant? Analiza e Besart Xhaferrit për… | TopNews
11/03 21:00
Politikan N’tigan/ Sfida e fortë në kuzhinë – Glindxhet Madhi ‘mund’ Besart Xhaferrin…! | Top News
11/03 21:00
Politikan N’tigan/ Glindxhet Madhi rrëfen sfidat dhe pritshmëritë si një politikan i ri | TopNews
11/03 21:00
Politikan N’tigan/ Gatimet që Besart Xhaferri dhe Glindxhet Madhi zgjodhën të ndajnë me ne |Top News
11/03 21:00
Politikan N’tigan/ Glindxhet Madhi : Politika apo gatimi, kush është sporti më i mirë? | TopNews
11/03 21:00
Poltikan N’tigan/ Besart Xhaferri zbulon si i ka raportet me Kuzhinën | TopNews
11/03 21:00