Politikan N’Tigan/ Ibsen Elezi: Si në kuzhinë, politika ka nevojë për dorë femre | Top News
18/03/2023 21:00

A mendoni se i kishit parë të gjitha dimensionet e një politikani? Unë them jo! Harrojeni formalitetin dhe imazhin që ata kanë. Kam një tjetër propozim për ju. Këtë herë edhe më shijshëm. Përplasjet e vërteta tani s’bëhen më në Parlament, por mbi tigan. Jemi bashkë për të zbuluar pasione të fshehta, detajet e munguara prej tyre dhe histori që jam e sigurt nuk i keni dëgjuar më parë.

Politikan N’Tigan/ Nora Malaj: Po ju rrëfej historinë time të dashurisë me bashkëshortin | Top News
25/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Nora Malaj vë në siklet moderatoren: Nuk të pëlqejnë makaronat e mia? | Top News
25/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Pranvera Resulaj: Paçavurja: ushqimi më i shijshëm me emër të tmerrshëm |Top News
25/03 21:00
Politikan N’Tigan/ E shtuna e sfidës, peshk apo pasta, kush nga zonjat u tregua amvisë më e zonja
25/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Nora Malaj zbulon incidentin që i ndodh në kuzhinë: Më ikën veza lart.. |Top News
25/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Politika, nën objektivin e dy zonjave, sfidat dhe përplasjet | Top News
25/03 21:00
Politikan N’Tigan/ A i mungon Nora Malajt Politika? Ja si përgjigjet pedagogia | Top News
25/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Pranvera Resulaj: Kuzhina personalizon individin | Top News
25/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Nora Malaj bën tarator, ndërsa Pranvera Resulaj sjell peshkun nga Vlora | TopNews
25/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Pranvera Resulaj: Politika është shumë e vështirë, 24 orë aktive.. | Top News
25/03 21:00
Politikan N’Tigan/’Kuzhinën duhet ta bësh’! Nora Malaj: Ja këshilla që kam trashëguar nga.. |TopNews
25/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Pranvera Resulaj: Ja pika ime e fortë dhe e dobët në kuzhinë | Top News
25/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Nora Malaj: Ja kush është pjata që na ka shkaktuar debat në familje | Top News
25/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Nora Malaj: Në shtëpitë ku ka aromë ushqimi ka dhe aromë dashurie | Top News
25/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Elezi: Nëse PD do ishte një pjatë….gjellë miks | Top News
18/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Pano Soko: Politika, si takimi me një vajzë derisa mendon të martohesh |Top News
18/03 21:00
Politikan N’tigan/ Pano Soko dhe Ibsen Elezi zbulojnë sfidat e tyre përtej politikës | TopNews
18/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Pano Soko: Mami gatuan shumë mirë, por…rrallë | Top News
18/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Ibsen Elezi: Dukshëm shihet kush përfiton nga politika | Top News
18/03 21:00
Politikan N’Tigan/ Elezi: Jam konservator, ja pse duhet të gatuajë gruaja… | Top News
18/03 21:00