Përparim Rama: Kosova e Tirana trajektore të ndryshme në zhvilliminurban – Nostalgji
15/11/2021 16:08

Ky material është nxjerrë nga emisioni “Diaspora me autore Ledia Liku. Kryetari I ri I Komunës së Prishtinës, si arkitekt I njohur dhe fitues i disa çmimeve ndërkombëtare komenton zhvillimin urbanistik të Prishtinës dhe të Tiranës. "Nostalgji", rubrika më e re në kanalin e Top Channel Albania e cila do ju shoqërojë çdo të martë në orën 16:00, Premierë e ku do ju risjellim ndër vite prodhime të Top Channel.