Përparim Rama jeta ime larg Prishtinës – Nostalgji
16/11/2021 16:00

Kryetari i ri i Komunës Prishtinë në emisionin “Diaspora” me autore Ledia Likun, tregon për karrirën profesionale, jetën në Londër, dashurinë për Prishtinën dhe jetën familjare. Intervista është realizuar më 20 Qershor 2020.