Paintball, Ardian Bujupi & Finem, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10/2020 01:30

Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Irgen Çela Të ftuar: Ardian Bujupi, Finem, Klodiana Shala, Arta Nitaj, Arlinda Dudaj, Adriana Matoshi Këngëtare: Fifi

Ndaje ose haje, Shiko kush LUAN 4, 24 Tetor 2020, Entertainment Show
25/10 00:30
Capital T përgjigje për çdo këngë, Skulpturë, Shiko kush LUAN 4, 24 Tetor 2020, Entertainment Show
25/10 00:30
Ermal Fejzullahu & Fifi, Hajredin Pasha LIVE, Shiko kush LUAN 4, 24 Tetor 2020, Entertainment Show
25/10 00:30
Shiko kush përgjigjet, Dreni & Alaudin, Shiko kush LUAN 4, 24 Tetor 2020, Entertainment Show
25/10 00:30
Capital T & Dren Abazi, kush është më i forti? , Shiko kush LUAN 4, 24 Tetor 2020, Entertainment Show
25/10 00:30
Fifi & Ermal Fejzullahu, Përjetësi LIVE, Shiko kush LUAN 4, 24 Tetor 2020, Entertainment Show
25/10 00:30
Ermali & Fifi në një sfidë të vërtetë, Shiko kush LUAN 4, 24 Tetor 2020, Entertainment Show
25/10 00:30
Paintball, Capital T, Shiko kush LUAN 4, 24 Tetor 2020, Entertainment Show
25/10 00:30
Dren Abazi performancë LIVE, Shiko kush LUAN 4, 24 Tetor 2020, Entertainment Show
25/10 00:30
Kristina Baki përgjigjet mbi dem, Shiko kush LUAN 4, 24 Tetor 2020, Entertainment Show
25/10 00:30
Episodi i plotë, Shiko kush LUAN 4, 24 Tetor 2020, Entertainment Show
25/10 00:00
Ndaje ose kovën, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10 03:00
Shiko kush përgjigjet Adriana & Arlinda, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10 01:30
Finem intervistë & performancë, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10 01:30
Paintball, Ardian Bujupi & Finem, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10 01:30
Arta Nitaj përgjigjet mbi dem, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10 01:30
Freestyle Ardian Bujupi VS Finem, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10 01:30
Episodi i plotë, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show
18/10 01:20
Arta Elezaj përgjigjet mbi dem, Shiko kush LUAN 4, 10 Tetor 2020, Entertainment Show
11/10 00:30
Paintball, Labinot Gashi, Shiko kush LUAN 4, 10 Tetor 2020, Entertainment Show
11/10 00:30