Orsiola ja çfarë i bën kornizës së famshme – Për’puthen Prapaskena
03/12/2022 12:45

Orsiola u akuzua shumë në studio rreth kornizës së famshme që i kishte dhuruar Donato. Ajo e mer kornizën e dhuruar javë më parë dhe e çon drejt e në makinë. Përgjatë rrugës Orsiola ka dy fjalë dhe për kunjat thumbuese të Petros.

Ultimatumi fundit i produksionit për konkurrentët,për çfarë bëhet fjalë?-Ep.104 Përputhen 03/02/2023
03/02 19:31
Debatet e forta vijojnë sot në studio… – Ep.104 Përputhen 03/02/2023
03/02 19:30
Nedën se kemi parë kështu, debaton ashpër me Loridën! – Ep.104 Përputhen 03/02/2023
03/02 19:30
Jozefina përlotet kur kujton nënën e saj – Ep.104 Përputhen 03/02/2023
03/02 19:30
Gisela çohet dhe i afrohet Remilit, për çfarë? – Ep.104 Përputhen 03/02/2023
03/02 19:30
Eda flet në telefon, Mateo e komenton – Për’puthen prapaskena
03/02 13:14
Kamila shtrihet në studio , nuk ndihet mirë – Për’puthen prapaskena
03/02 13:13
Viktori dhe Laura kërcejnë në prapaskenë – Për’puthen prapaskena
03/02 13:12
Maria i afrohet Mateos, Eda i hedh kunja – Për’puthen prapaskena
03/02 13:12
Gisela, Lorida e Jozefina bëjnë copë Remilin. Vajzat bërtasin kundra tij-Ep.103 Përputhen 02/02/2023
02/02 19:31
“I shkreti Remil”, vajzat që e kanë pëlqyer i kthehen kundra – Ep.103 Përputhen 02/02/2023
02/02 19:30
Gisela shfaqet xheloze e tepruar ndaj Remilit – Ep.103 Përputhen 02/02/2023
02/02 19:30
Petro ‘fantazëm’ në takimin e Jozefinës dhe Remilit – Ep.103 Përputhen 02/02/2023
02/02 19:30
Orsiola çfarë po kërkon në gjoks? – Për’puthen prapaskena
02/02 11:37
Eda duke ngrënë e duke puthur Viktorin – Për’puthen prapaskena
02/02 11:36
Irisi bën prapësi në dhomën e zhveshjes – Për’puthen prapaskena
02/02 11:35
Petro thashetheme për Ildën me djemtë – Për’puthen prapaskena
02/02 11:35
Jozefina i hyn në dhomën e zhveshjes Remilit – Për’puthen prapaskena
02/02 11:34
Ndodh sërish! Kamila dridhet e tëra para Mirit, çfarë po ndodh? – Ep.102 Përputhen 01/02/2023
01/02 19:31
Kamila rikthehet në studio, vijon ofendimet ndaj Viktorit:”Je burracak!”-Ep.102 Përputhen 01/02/2023
01/02 19:30