Open – ‘Topi në fushën e opozitës’, Bushati dhe Sejamini përplasen me Bolinon, Pezën dhe Spahiun
05/06/2020 02:10

"Open", emisioni kryesor politik në Top Channel në sezonin e dytë. Arena e debateve televizive për çështjet më të rëndësishme të politikës dhe aktualitetit, intervistat me përfaqësuesit kryesor të shtetit dhe jo vetëm dhe trajtimin e çdo cështjeje tjetër sensitive për shoqërinë tonë. Çdo ngjarje e madhe politike, por edhe problematikat e aktualitetit apo tematikat e rëndësishme sociale marrin vëmendjen maksimale nga stafi "Open" për tu përcjellë më pas tek publiku në mënyrën më profesionale të mundshme.

Nuk ushqehej që nga Viti i Ri, Mjeku psikiatër Demi: 52 vjeçarja të ushqehet në mënyrë të detyrueshme
09/07 23:09
Iris Luarasi: Mendimi kritik është i domosdoshëm në shkolla, diskutime mes të ftuarve
09/07 23:06
Fotografia dhe piktura e babait te vetëvrarë, Andi Bora nxjerr të tjera materiale nga familja Josifi
09/07 23:02
Redi Shehu flet për sektet fetare në Shqipëri, Kulla: Të hapen dosjet e vjetra
09/07 22:48
Ilir Kulla: Dëshmitarët e Jehovait më përplasen me SHBA-të, ja çfarë thotë neni 24
09/07 22:37
“Këto sekte bëjnë lavazh truri”, Imzot Frendo: Nënvizojnë Biblën jashtë kontekstit
09/07 22:23
Imzot George Frendo tregon rrugën se si kanë ardhur në Shqipëri sektet fetare
09/07 22:22
Luarasi: Duhet ndërhyrje, ekzistojnë 611 organizata fetare përveç 5 feve kryesore
09/07 22:22
Gazetari nxjerr shënimet e motrave Josifi ku përmendet Pastori Pano, “ma bën dhimbjen më të madhe”
09/07 22:22
Blerta Josifi vuante nga depresioni? Mjeku psikiatër: Natyra e ngjarjes nuk lë vend për depresion
09/07 21:57
Ngjarja e rëndë në Kombinat, Shehu: Nuk gjykohen religjionet nga anomalitë
09/07 21:44
Skema, ja si u ndërhy një javë më parë në familjen Josifi, “në dhomën tjetër kemi motrën”
09/07 21:44
Brenda shtëpisë së familjes Josifi, Andi Bora: Era e rëndë më detyronte të dilja, të merrja oksigjen
09/07 21:41
Open- ‘Rrëfehet’ pas heshtjes 3 mujore Najada Çomo; debate për vetëvrasjet në familjen Josifi
07/07 02:40
“Anisa ishte e zgjuar, nuk e di sa të fortë ishin ata që e shplanë”, Anila Hoxha sjell dëshminë e të afërmit
06/07 23:33
Deklaratata e fortë e Anila Hoxhës: Në zonë kishte një grup fetar që u largua pas ngjarjes
06/07 23:31
“Horrori i Kombinatit”, Psikologia Arjana Muçaj dhe Pastori Akil Pano replikojnë në Open
06/07 23:31
Grupe Satanike, Pastori Akil Pano komenton fotot dhe shënimet në familjen Josifi
06/07 23:09
Ndoka merr në “mbrojtje”, Dëshmitarët e Jehovait, Iris Luarasi: Uroj të kesh lexuar për ta
06/07 23:08
Ndikimi i sekteve fetare tek vetëvrasjet, Nard Ndoka replikon me Anila Hoxhën
06/07 23:07