Oopsss!/ Roela rrëfen se ka bërë s*ks me Vedatin – Ep. 188 Përputhen 13/06/2024
14/06/2024 09:43

Konkurentët rikthehen në skenën e Përputhen dhe analizojnë rrugëtimin e tyre dhe si ka ndikuar në jetën e tyre eksperienca në program.