“N’Shtëpi t’Re” – Episodi 7, klienti kërkon të blej një vilë në periferi, pjesë e rezidencave
27/02/2021 16:15

"N'Shtepi t'Re" çdo te Shtunë, Ora 15:30 ne Top Channel. Produksion : BlueBerry's Production. Autor : Luan Aliu. "N'Shtepi t'Re" eshte nje program i cili i dedikohet sektorit te pasurive te patundshme. Tirana eshte vendndodhja me e kerkuar e Shqiptareve brenda dhe jashte kufijve. Por pavarsisht se ka shume ndertime, gjetja e shtepise ideale eshte gjithmone nje vendim i veshtire per t'u marre. Protagonist ne c'do episod eshte nje klient i cili kerkon te blej nje shtepi te re. Atij do ti vijne ne ndihme 2 agjent imobiliar, duke i prezantuar secili apartamentin qe i pershtatet me shume listes se kerkesave te tij. Agjentet do te jene ne sfide me njeri-tjetrin, pasi ne fund klienti do te zgjedhi se cilin apartament do te blej, dhe do te hyj 'Ne Shtepi te Re'.