“N’Shtëpi t’Re ” – Episodi 1
16/01/2021 16:15

"N'Shtëpi t'Re" është një program i cili i dedikohet sektorit të pasurive të patundshme.Tirana është vendndodhja më e kërkuar e Shqiptarëve brenda dhe jashtë kufijve. Por pavarësisht se ka shumë ndërtime, gjetja e shtëpisë ideale është gjithmonë një vendim i vështirë për t'u marrë.Protagonist në c'do episod është një klient i cili kërkon të blej një shtëpi të re.Atij do t'i vijnë në ndihmë 2 agjentë imobiliar, duke i prezantuar secili apartamentin që i përshtatet më shumë listës së kërkesave të tij. Agjentët do të jenë në sfidë me njëri-tjetrin, pasi në fund klienti do të zgjedhi se cilin apartament do të blejë. Produksion: Blue Berry's Production Autor: Luan Aliu