Nostalgji:”Deja Vu – Aurel Plasari”, Premierë- 31 Mars 2020
31/03/2020 16:01

Emisioni “Déjà vu” , I ftuar studiuesi Aurel Plasari I cili flet per Akademine e Shkencae, Faik Konicen , Makiaveli etj. Nje ekspozite fotografike qe ngacmon kujtimet dhe dijen e studiuesit Aurel Plasari.