Nostalgji – Zhadja ose Kloni dhe Paloma – Telenovelat më të ndjekura nga shqiptarët
28/09/2021 16:00

Kjo puntatë trajton temën e telenovelave dhe shikueshmërinë e lartë. Përse audienca I kërkon? Aktorë, regjisorë, producentë dhe publik shfaqin opinionet e tyre mbi këtë çështje. Emisioni Top Show është I dates 4 Shkurt 2004 dhe të ftuar janë: aktori Arben Derhemi, regjisori Altin Basha, pedagogia Ermira Gjata, aktorja Eni Jani, gazetari Andrea Stefani, komentatori sportive Adlei Pici dhe këngëtarja Çiljeta Çilaga.