Nostalgji: Moikom Zeqo: “Shqipëria është e BËRË, por në çfarë kuptimi është e “bërë”
15/06/2020 16:30

“Nostalgji”, rubrika më e re në kanalin e Top Channel Albania e cila do ju shoqërojë çdo të martë në orën 16:00, Premierë e ku do ju risjellim ndër vite prodhime të Top Channel. Moikom Zeqo: “Shqiperia është e BËRË, por në cfarë kuptimi është e “bërë” Shqipëria, e para duhet të dime disa të vërteta universale të historisë për popujt e mëdhenj dhe të vegjël. Popujt trakët kanë qenë populli më I madh, por nuk janë më, etruskët kanë qenë popull shumë I kulturuar, por nuk janë. Kurse shqiptarët nuk janë zhdukur….. të mos zhdukesh do të thotë që je I bërë”.