Nostalgji: Mesazhe për Babagjyshin – Santa Claus
25/12/2020 17:00

Emisioni “E Diell” me të ftuar Dom Gjergj Meta, Pedagogët Iris Luarasi dhe Albert Nikolla dhe psikologe Enila Cenko, trajton temën “Santa Claus”. Festa e lindjes se Krishtit është ngatërruar me Festën e Shën Kollit. Kurse vetë imazhi I Santa Clausit është vetëm marketing dhe reklamë e shndërruar në traditë.