Nostalgji: Kadare – Letërsinë e prishin shkrimtarët dhe jo regjimet
29/01/2021 17:00

"Nostalgji", rubrika më e re në kanalin e Top Channel Albania e cila do ju shoqërojë çdo të martë në orën 16:00, Premierë e ku do ju risjellim ndër vite prodhime të Top Channel.